__________________________________________________

  home   over ons   diensten   brancheprojecten   referenties   partners   links   contact
Foto van rechts naar links:

Bas de Haas
Hooite Muller
Kees Rood
Jan Vrins

 

 

 

 

 

Rood Consult is een erkend
Investors in People Adviesbureau

MareGroep: 'Investors in People gecertificeerd' !

MareGroep Voorhout mag zich vanaf nu een 'Investors in People' gecertificeerd bedrijf noemen. Investors in People (IiP) is een internationale standaard, die voorziet in een praktisch en continu verbeterproces, gericht op een effectievere bedrijfsvoering. Inzet en betrokkenheid van de medewerkers zijn daarbij de motor.

IiP helpt ambities en doelen van organisatie en medewerkers op elkaar af te stemmen.

MareGroep Voorhout kreeg eerder al het keurmerk 'Blik op Werk', dat uitgereikt wordt aan organisaties waarvan de cliŽnten en opdrachtgevers tevreden zijn over het nakomen van afspraken, de geleverde dienstverlening en de behaalde resultaten. Tevens is MareGroep een erkend leerwerkbedrijf, kreeg het reeds het certificaat 'gecertificeerde jobcoachorganisatie' toegewezen door het UWV en werden de inspanningen van de re-integratieconsulenten van MareGroep vorig jaar beloond met een diploma VCU, de veiligheids- en gezondheidschecklist uitzend- en detacheringsbureaus.

Nu kan MareGroep het certificaat Investors in People dus aan het lijstje toevoegen. Het IiP-certificaat is de officiŽle erkenning dat MareGroep zich structureel bezighoudt met optimale ontwikkeling en scholing van haar medewerkers. Kees Rood, Investors in People-adviseur, begeleidde MareGroep bij de voorbereiding op het assessment (beoordelingsprogramma).

Jan Vrins, assessor van Investors In People, reikte het certificaat samen met Kees Rood, IiP-adviseur, op woensdag 26 januari uit aan Bas de Haas, voorzitter Algemeen Bestuur Gemeenschappelijke regeling Kust-, Duin- en Bollenstreek, en Hooite Muller, bestuurder MareGroep.

Uit het certificeringsassessment blijkt dat MareGroep zeer positief scoort op onderdelen als toekomstgericht werken en het ruime scholingsaanbod op zowel vakgerichte als sociale competenties. Daarnaast vallen vooral de positieve sfeer en cultuur binnen de organisatie op.

De certificering toont eens te meer aan dat MareGroep doet waar het voor staat: mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt helpen bij hun ontwikkeling en re-integratie, met waar mogelijk een reguliere baan als einddoel. Een streven dat MareGroep hoog in het vaandel heeft staan.

Investors in People in de SW-branche                                     
Investors in People
in de SW-branche

lees verder ...

 

Training Internal Facilitator IiP

-   voor SW-bedrijven
-   in-company

lees verder ... 

home   over ons   diensten   brancheprojecten   referenties   partners   links   contact   sitemap